Catalog produse cosmetice

Afis concert folk – Ramada Iasi
3 august, 2013
Promo video – colectie de decoratiuni interioare
11 septembrie, 2014

Catalog produse cosmetice

Coperta catalog
  • SarcinaCatalog produse cosmetice

Un proiect foarte interesant, provocator, la care mi-a placut foarte mult sa lucrez. E unul din domeniile pentru care fac design care imi place extraordinar de mult. Iti da frau liber sa te duci cat de departe vrei. Imaginatie sa ai!

E un proiect care a durat cam o luna de zile, lucrat impreuna cu marketerii de la CIEL din Moscova, editat in limba rusa si romana.

Despre CIEL parfum: "Designerul CIEL Parfum are peste 149 parfumuri create. Prima editie a fost creata in 2005 , iar cea mai recenta editie dateaza din 2015. CIEL Parfum parfumurile au fost produse in colaborare cu parfumeurii Maarten K.J. Shoute, Jean-Pierre Mary, Christine Nagel, Jean Jacques, Hamid Merati-Kashani, Jean Charles Niel, Ilias Ermenidis, Maurice Roucel, Vanessa Prudent, Vincent Schaller, Marie Salamagne, Thierry Romeo, Carmita Magalhaes, Frank Voelkl, Valerie Garnuch Mentzel, Remi Barbier, Sylvie Fischer, Serge Majoullier, Fabrice Pellegrin, Celine Ripert, Jean-Pierre Bethouart, Pauline Bertail, Christiane Plos, Olivier Cresp, Francoise Caron si Cyrill Rolland.